Menu
Foto: Asel Al-baldawi

Foto: Asel Al-baldawi

Carlsson & Lövdahl är tillbaka i Tempus Fugit!

Efter succén med audioverket Den mätta dagen i Tempus Fugit under 2015 är poeterna och musikerna Tobias Carlsson och Johan Lövdahl tillbaka med ännu ett specialskapat verk för appen!

Andra sidan ridån är ett tonsatt poesicollage, med textmaterial hämtat från Carlsson & Lövdahls två tidigare böcker Krakow (2012) och Perioderna (2014). För Tempus Fugit har de använt element från flertalet olika dikter ur sina böcker och skapat ett suggestivt audioverk som ger texterna nya dimensioner: dels genom platserna de nu utspelas på via appen, men också genom att ha tonsatt varje kapitel i audioverket med nyskriven musik.

——————————

”Det är alltid en fröjd att samarbeta med Tobias och Johan! Deras talanger som både författare och musiker, och i Tobias fall även skådespelare, ger otroliga möjligheter för dem att skapa innovativa konstnärliga verk. Jag är otroligt glad över att de är tillbaka i Tempus Fugit nu 2016 med ännu ett nytt verk, och första gången jag hörde audiomaterialet blev jag helt knockad!”

- Rebecka Pershagen, VD och konstnärlig ledare för Tempus Fugit

——————————

”Andra sidan ridån” får premiär i Tempus Fugit den 10 juni 2016!

Deras tidigare verk från 2015, ”Den mätta dagen”, finns fortfarande tillgängligt för köp i Tempus Fugit – läs mer om det här!

——————————

Ladda ner pressmeddelande om ”Andra sidan ridån” i PDF-format här!

Andra sidan ridån

Manus, musik och inläsning: Tobias Carlsson & Johan Lövdahl

Kapitel: 6

Längd: 40 minuter (inkl. 20 minuter audio)

Plats: Östermalm, Stockholm

Foto: Tobias Carlsson & Johan Lövdahl

Kostnad: 30 SEK