Menu

Ulvsunda Bastusällskap tar över Södermalm

Under säsongen 2016 har vi på Tempus Fugit expanderat vår verksamhet innehållsmässigt, genom att gå från renodlad audioteater och texbaserade verk till att nu även presentera specialskriven elektronisk musik och ljudkonst i appen.

Efter framgången med First we take Berlin av den Berlinbaserade DJ- och producentduon Veklla som öppnade vår säsong i maj, och Belgrade Drum av producenten, ljudkonstnären och artisten Gusten Aldenklint som fick premiär i juni, är vi nu otroligt glada över att fortsätta presentera verk av bägge akter under sensommaren.

Härnäst är det den senare, Gusten Aldenklint, som skapat ett verk för sitt hyllade performance- och klubbkollektivet Ulvsunda Bastsällskap (UBS) inför deras nästa stora klubb den 27e augusti.

——————————

Han berättar mer:

Ulvsunda Bastusällskap är ett hemvist för flera olika kreatörer och startades 2014. Kollektivet är känt för att hålla dom varmaste festerna i Norra Europa där bastu, artister, konstnärer, filmskapare och performencegrupper hållit oss genomsvettigt lyckliga.

Du ser några av dem, plus finbesök från Serbien, den 27e augusti på RÖKRIDÅN i Slakthusområdet. Innan dess drar du till Skanstull och lyssnar på deras senaste mixtape!

——————————

För detta speciella tillfälle kände även vi på Tempus Fugit att vi ville göra något extra.

Därför har vi ökat radien för uppspelning till att nu innefatta hela Södermalm (samt Gullmarsplan / Slakthusområdet). Detta innebär att du kan lyssna på 30 minuter specialskapad elektronisk musik vart du än befinner dig på Södermalm. Promenerandes längst Götgatan eller över Skansbron, på förfesthäng i Vitabergsparken eller Tanto, eller sittandes vid vattnet i Hornstull eller på Söder Mälarstrand!

Och det är GRATIS!

——————————

MIXTAPE – ULVSUNDA BASTUSÄLLSKAP får premiär i Tempus Fugit idag, den 24 augusti 2016, och kan upplevas på hela Södermalm + Slakthusområdet i Stockholm.

Verket är producerat av Gusten Aldenklint, och innehållet är:

 1. G. Aandersson – Röstsamling

2. Alexandra Bloodman – Its-ts-ts-nts

3. Sanne Bornesten – Audio from FESTRA(the movie)

4. Finska Kyrkan – Kiss(the band)

5. Huumo – Folk som folk

6. Jonas Röde – Sol_Regn_Tiger

——————————

Ladda ner pressmeddelande för MIXTAPE – UBS i PDF-format här!

——————————

MIXTAPE – ULVSUNDA BASTUSÄLLSKAP

Produktion: Gusten Aldenklint

Kapitel: 1

Längd: 30 minuter

Plats: Södermalm, Stockholm

Foto: Gusten Aldenklint

Kostnad: GRATIS